Meijers Credit credit

Werken bij Meijers Credit

We zijn altijd op zoek naar goede mensen.  Zoek je een omgeving waarin ambitie en service de basis vormen? Dan voel je je bij ons vast thuis.

Werken bij ons in Amstelveen betekent samenwerken met collega's die betrokken, ondernemend, enthousiast, flexibel en persoonlijk zijn.  Altijd gedreven en resultaatgericht, met teamwerk als voorwaarde voor succes.  Oog voor detail is in ons vak heel belangrijk. Daarom krijgen onze mensen de mogelijkheid om zichzelf te blijven ontwikkelen.  Om steeds maar weer topkwaliteit te blijven leveren.

Openstaande vacatures

Bekijk hier ons actuele overzicht van onze openstaande vacatures.

Accountmanager Meijers Credit

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Doe gerust een open sollicitatie.

Solliciteer hier

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Wat doen we precies?

Meijers Credit adviseert op het gebied van kredietverzekeringen waarmee bedrijven hun debiteurenrisico afdekken. We doen dit voor bedrijven in allerlei sectoren en van klein tot groot, zowel nationaal als internationaal. Bedrijven die wij ontzorgen door ze waar mogelijk te adviseren en te assisteren, onder andere bij de implementatie van een kredietverzekering. Daarvoor zitten we soms aan de keukentafel en de andere keer in de boardroom. We groeien en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die gaat meebouwen aan ons succes!