nl
en

Kredietverzekering

Als ondernemer wilt u met een gerust hart ondernemen. Een tijdige betaling van uw (potentiële) afnemers en relaties is van essentieel belang. Wat gebeurt er echter als uw klanten zich niet aan de betalingsafspraken houden, niet betalen of failliet gaan? In de dynamische wereld van ondernemen is het van essentieel belang voor bedrijven om risico's te beheren en zich te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Een kredietverzekering speelt hierin een sleutelrol. 

Een kredietverzekering is een krachtig instrument dat bedrijven niet alleen beschermt tegen financiële bedrijfsrisico's, maar ook een positieve impact heeft op uw gemoedsrust. Bovendien helpt het u om uw commerciële slagkracht te vergroten.

Offerte aanvragen

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering beschermt uw onderneming tegen alle financiële risico’s. U verzekert zich tegen het risico van onbetaalde facturen als gevolg van diverse redenen, zoals liquiditeitsproblemen, faillissement, of uitstel van betaling bij uw klanten. Deze verzekering biedt bescherming tegen non-betaling, om zowel betalings- als continuïteitsproblemen voor uw bedrijf te voorkomen. Naast het dekken van onbetaalde facturen en incassodiensten omvat een kredietverzekering ook aspecten zoals kredietinformatie over uw klanten.

Het is een belangrijke tool die u helpt om uw werkkapitaal te optimaliseren en om uw debiteurenbeheer te verbeteren. Zo kunt u zich ongestoord focussen op de continuïteit van uw onderneming en meer commerciële kansen benutten.

Actueel
menu
Contact