nl
en

Garanties

Als ondernemer komt u voor vele uitdagingen te staan. Zakenrelaties vragen om zekerheden en contractuele verbintenissen. Terwijl een kredietverzekering de leverancier/opdrachtnemer beschermt tegen wanbetaling van debiteuren, beschermt een garantie de opdrachtgever, in het geval de opdrachtnemer zijn (contractuele) verplichting(en) niet nakomt.

Met garanties geeft u de zekerheid dat u gaat betalen én houdt u beschikking over uw cashflow. Maar welke garantie past bij welke situatie? Is het voorstel wel marktconform? In de complexe wereld van ondernemen zijn garanties onmisbaar om risico's te beheersen en vertrouwen te creëren. Met zo veel aanbieders op de markt is passend, onafhankelijk advies een must. Het team van Meijers Credit heeft alle kennis in huis en beschikt over het juiste uitgebreide netwerk om de geschikte aanbieders te vinden.

 

Wat is een garantie?

Een garantie betekent dat iemand zekerheid biedt dat er een bepaalde betaling of contractuele verplichting plaatsvindt. Met garanties garandeert u dat u gaat betalen én houdt u beschikking over uw cashflow. Tegenwoordig zijn er diverse alternatieven beschikbaar ter vervanging van de traditionele bankgarantie. Bijvoorbeeld via gespecialiseerde verzekeraars; deze vorm van garanties zijn vaker goedkoper en gaan niet ten laste van uw krediet bij een kredietverstrekker.

Garanties op maat

Wilt u ook ondernemen met zekerheden? Meijers Credit helpt u graag met welke garantie het beste bij u past.

Meer informatie over garanties?

Meijers Credit levert proactief advies en begeleiding bij credit managementoplossingen.

Neem contact met ons op

Actueel
menu
Contact